Skip to main content

Om Norex

NOREX er leverandør av elektriske produkter til styresystemer i oljenæringen og til landbasert industri. NOREX er en del av EATON og vi tilbyr deres produkter. Vi har også produkter og løsninger fra kjente produsenter som BEKA, MEDC, EXTRONICS, TROLEX, PRIMATION og MOORE Industries.

Ex-spesialister

NOREX er spesialister på Ex-produkter og ATEX/IECEx-krav. Vi har lang og dyp kjennskap til normer og regler for utstyr i eksplosive områder. Vi har produkter for både Sone 1 og Sone 2 og erfaringen som hjelper deg som kunde å ta det beste valget.

Kunnskap

Vår kunnskap og erfaring gjør at vi raskt kan hjelpe med å finne de rette løsningene. Vi har fokus på at produktene skal være robuste og pålitelige slik at anlegget får høy tilgjengelighet. På våre hjemmesider kan man enkelt finne informasjon om produktene og bruken av disse. Vi har et tett og godt forhold til våre leverandører og benytter disse aktivt for å gi det beste tilbudet.

NOREX skal levere sikre og markedsledende produkter til kundene. Gjennom vår erfaring, kompetanse og grundighet skal vi finne de beste løsningene - "VÅR GRUNDIGHET ER DIN SIKKERHET!"

Kundefokus

Som kunde er du vår største verdi og vi gjør alt vi kan for å levere riktige produkter til avtalt tid. Det er vårt mål å svare raskt på alle henvendelser - i tillegg er vi tilgjengelig 24/7! Ringer du NOREX utenfor normal arbeidstid settes sentralbordet over til vakttelefoner. Vi er også tilgjengelig på e-post «når som helst».

Kvalitet

Vi jobber for å levere høy kvalitet i alt fra produkter, løsningsvalg til leveringspresisjon. Vårt kvalitetssystem er i henhold til kravene i NS-EN ISO 9001:2015. Vi har et HMS-system som setter nødvendig fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet. Våre produkter er «rene» og følger kravene i RoHS og REACH forskriftene.

Trygghet

NOREX er en del av EATON-systemet, og dette gir deg som kunde en ekstra trygghet. Gjennom EATON kan vi dokumentere strenge etiske retningslinjer, og vi tar sterk avstand fra alle typer korrupsjon og svindel. I vår design og produksjon av produkter har vi fokus på å sette et minst mulig klimamessig fotavtrykk.