Norex AS (Org.nr: 961 574 854)

Ex-spesialister
NOREX er spesialister på Ex-produkter og ATEX, og representerer sterke merkevarenavn som MTL, AZONIX, MEDC, GECMA, BEKA, EXTRONICS, TROLEX og PRIMATION.

NOREX leverer IO-systemer, barrierer/isolatorer, operatørpaneler og koblingsmateriell til norsk automasjonsbransje. Selv om vi har Ex-instrumentering som spesialfelt, dekker vi også behov innen automasjonsmarkeder som ikke berøres av eksplosive omgivelser.

NOREX har som hovedmål å tilby markedet de mest effektive automasjonsløsninger, og vil alltid hjelpe kundene med å finne de teknologisk beste løsningene for deres installasjoner.

NOREX ble etablert av Thomas Ottmann i 1991, og har med MTL vært en ledende leverandør av EEx-løsninger til oljeplattformer, raffinerier og farmasøytisk industri i Norge. Foruten Thomas Ottmann er selskapet eiet av Einar S. Huse og EATON (tidligere Cooper Crouse Hinds).

Døgnåpent - 66 77 43 80 - vi vil alltid hjelpe!

Vi mener det er viktig å være tilgjengelig for våre kunder.  Ringer du NOREX utenfor normal arbeidstid, settes sentralbordet over til vakttelefoner.

Vi vil lover alle våre kunder en rask respons på sin henvendelse!