iRFID500 - håndholdt RFID-leser

  • Håndholdt RFID-leser
  • Lav vekt, høy funksjonalitet
  • Bluetooth
  • ATEX / IECEX og industriversjon
     

Bruk med IoT-objekter

iRFID500 kommer med Bluetooth som muliggjør sammenkobling med intelligente enheter som igjen kan være knyttet til ditt industrielle nettverk, Internet of Things. Du kan derfor automatisk overføre taginformasjon til dine administrative systemer og med det optimalisere dine arbeidsprosesser. Med en tablet kan du for eksempel lese tagger i sanntid og legge inn tilleggsinformasjon knyttet til inspeksjon eller vedlikehold og hvem som har utført jobben. iRFID500 er uavhengig av hvilket operativsystem som benyttes og virker med Windows, Android og Apple produkter.

 

Bruk sonm frittstående enhet

iRFID500 har et stort innebygget minne som gjør at du kan benytte den som en frittstående leser uten tilkobling til Iot-objekter. Den har en intern klokke og hver lesning blir tidsstemplet. Dataene er enkelt få tak i med en USB kabel. Dersom det ikke er behov for å bearbeide data i sanntid , er dette en effektiv måte å prossesere RFID-data på.Se video av iRFID500 
About the iRFID500 overview

 
 

Sikker bruk i Ex-område

iRFID500 er sertifisert ATEX, IECEx, og cMET US for nord amerika. I tillegg har den radiogodkjenning for ETSI og FCC frekvenser.

 iRFID500 ATEX IECEx MET certifiediRFID500 radio approvals